Psst! Missa inte...

Gideon Wahlbergs
SÖDERKÅKAR

...på Slottet nästa sommar!

Sommaren 2020 är Scendraget tillbaka igen på Halmstads slotts borggård
- dubbelt spelsugna! -
med publikens önskepjäs* Söderkåkar!

Nästa år fyller Scendraget tio år och det vill vi fira med att ge vår publik det allra främsta av svenska folklustspel. Kom och se pigan Malin, poliskonstapel Karlsson, brevbärare Olsson och alla de andra älskade figurerna från den klassiska filmen och TV-serien -  i vår lokalanpassade Halmstadtappning på borggårdsscenen!
 

Regissör blir Mathias Svensson, som även kommer stå för manusbearbetning. Han har lång erfarenhet av teater på borggården och är väl förtrogen med Gideon Wahlbergs lustspel efter att ha medverkat som skådespelare i Grabbarna i 57:an (2010) och som regissör för Fattiga friare (2014). Senast, sommaren 2018, stod han för regin till omtyckta Bröderna Östermans huskors.

Just nu jobbar vi för fullt med att spika alla detaljer, sätta ihop ensemblen, med mera - och vi kommer att berätta mer här på www.scendraget.net efter hand som bitarna faller på plats.

En sak kan vi lova redan nu: vi kommer att göra allt vi kan för att ni i publiken ska f
å en fin teaterupplevelse!
 

Vi ses på borggården sommaren 2020!

Preliminär spelperiod är 24 juni - 5 juli (ej måndag). Biljettpriser hittar du här.

För mer information kontakta Rigmor Wilderoth på telefon 070-644 24 41 eller via e-post: scendragethalmstad@gmail.com.


* I början av hösten 2017 gick vi ut med en enkät till publiken som brukar besöka oss på Slottet varje sommar. Bland annat frågade vi vilken pjäs man helst ville se. Solklar etta blev Söderkåkar!