ARSENIK OCH GAMLA SPETSAR

En thrillerfars där vi får möta systrarna Martha och Abby Brewster som har en liten annorlunda form av välgörenhet, nämligen att förskona ensamma äldre herrar från ensamhet och tristess genom att förgifta dem med arsenik. I samma hus bor tanternas brorson Teddy (som på heltid lever in i rollen som Theodore Roosevelt), och på besök kommer också Teddys bröder Mortimer och Jonathan - som har lite olika syn på att ta livet av folk. Mortimer är den som först upptäcker sina fastrars hemliga hobby. Hur ska han kunna hålla tyst inför sin fästmö, Elaine? Borde han gå till polisen? Men framförallt - vem skulle tro honom?

Spelades 4-16 juli 2017 på Halmstad Slott

Kuta & kör

Sedan originaluppförandet i London 1983 har Kuta & kör satts upp överallt på världens teaterscener. I Sverige har bland annat Björn Gustavsson & Ulf Brunnberg spelat huvudrollerna som i Scendragets föreställning görs av Mikael Classon & Niklas Nilsson. 

Kuta och kör handlar om taxichauffören John Ström som lever ett hemligt dubbelliv och är gift med två fruar samtidigt; en i Frösakull och den andra på Linehed. En dag råkar John ut för en olycka och när polisen upptäcker att han är skriven på två olika adresser börjar problemen hopa sig. Han anförtror sig åt sin bästa kompis, Sten, som lyckas röra till intrigen ännu mera. John och Sten hamnar i en härva av lögner, missförstånd och förvecklingar.

Spelades Sommaren 2016 på Halmstad Slott samt under december månad på Kulturhuset, Halmstad.

Gröna Hissen - på Nissastrand

Fattiga Friare

SwedenhielmS

Två man om en änka

Änkeman Jarl

Grabbarna i 57:an